Handig online kopen of reserveren

STIHL Online Partner

STIHL Online Partners zijn vakhandelaars die het catalogusassortiment van STIHL en VIKING niet alleen in hun winkel, maar ook online aanbieden. U kunt bij alle STIHL Online Partners online producten reserveren. Bij sommigen kunt u ook producten online kopen.

U herkent deze vakhandelaars aan het STIHL Online Partner symbool in de rubriek Vakhandelaars zoeken op onze website.

Afhankelijk van het STIHL en VIKING product bieden de STIHL Online Partners de volgende diensten aan:

Reserveren

Bij elke STIHL Online Partner kan het volledige catalogusassortiment van STIHL en VIKING vrijblijvend online worden gereserveerd, en in de winkel van de STIHL Online Partner worden afgehaald. U krijgt ter plaatse persoonlijk advies en een deskundige dienstverlening.

Online kopen en afhalen

De producten kunnen online worden aangekocht en in de winkel van de STIHL Online Partner worden afgehaald. Hier krijgt u dan persoonlijk advies over uw product en een deskundige dienstverlening. De STIHL Online Partner biedt u ook een uitgebreide persoonlijke introductie om uw product veilig te kunnen gebruiken. U kan betalen met creditkaart of met een PayPal-account.

Online kopen en verzenden

Deze producten kunnen online worden aangekocht en naar u thuis worden opgestuurd. Natuurlijk staan deze STIHL Online Partners ook graag tot uw beschikking voor persoonlijk advies en een deskundige introductie. Ze zijn een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw vragen over dienst na verkoop. De vermelde verkoopsprijzen zijn exclusief verzendkosten en u kan betalen met creditkaart of met een PayPal-account.

Sommige producten kunt u enkel afhalen bij uw STIHL Online Partner en worden u niet toegezonden. Uw veiligheid primeert, daarom krijgt u ook de nodige uitleg om onze producten veilig te hanteren.

Persoonlijke levering

Bij sommige STIHL Online Partners kunt u bepaalde producten ook online bestellen en binnen een bepaalde afstand persoonlijk laten leveren door deze STIHL Online Partners. Neem contact op met uw STIHL Online Partner om de exacte afstand te kennen. Het product wordt u bij levering klaar voor gebruik en met een persoonlijke introductie overhandigd. Deze STIHL Online Partners helpen u ook graag verder in hun winkel voor alle vragen over dienst na verkoop.

Terug